почетна | контакт
за нас | маркетинг
Внесете го
бараниот поим:


 
За домот
Најнови содржини (28.11.2014)
Тренди: подна ламба Meltdown; Ламбата Meltdown на Cappellini поседува извонреден шарм кој со себе го носат големите сферични расветни тела од кои се состои ...

повеќе...
Фенг шуи: симболот вазна на благосостојбата; Во фенг шуи, вазната на благосостојбата спаѓа во најстарите симболи, односно лекови. Таа помага за ...

повеќе...
Стан со дух на коктел бар; Дизајнот на овој простор е создаден по барање на брачен пар кон дизајнерот Stiven Gambrel, со цел да се оплемени нивниот стан со ...

повеќе...
НОВО во Солопром!!! Декоративни шари, природни бои и органски форми; Дигитален принт на керамички плочки со рачно исцртани цветни елементи во различни бои ...

повеќе...
Тренди: кујна Leaf на Culimaat; Кујната Leaf на холандската компанија Culimaat е инспирирана од природата, а изработена е од HI-MACS®, материјал на база на ...

повеќе...
Салвија, пламенче (лат. Salvia); Ова декоративно едногодишно растение потекнува од Бразил и нема лековити дејства како Salvia officinalis, ниту ароматични како е ...

повеќе...
Индиски стил; Доколку сакате да ја внесете егзотиката и мистичноста на ентериерот карактеристични за Индискиот полуостров, еве неколку совети со кои елементи најлесно ...

повеќе...
Hi-tech: Quadra – аспиратор за плафон; Quadra на компанијата Silverline има навистина минимали-
стички изглед, а интересното е што тој се инсталира на плафонот ...

повеќе...
Дизајнирај on-line
 
Видео содржини
Кога се закачува полица на гипс картон, треба да се има во предвид колкава ќе биде вкупната тежина на полицата заедно со предметите кои ќе бидат поставени на неа ...

пушти го клипот...
Трендови
Бидете во тек со најновите трендови
во уредувањето на ентериерите...
Прикажан е дел од производниот асортиман на познати светски производители.

види галерија...
Светски дизајнери
Погледнете решенија за уредување на животниот простор, кои се дела на реномирани дизајнери нa ентериери во светот ...

повеќе...
Ентериери
Прикажаните ентериери можете да ги употребите за добивање идеи и инспирација при уредувањето на вашиот дом ...

види галерија...

Панорами
За реновирање на својот дворец на југот на Франција, Анџелина Џоли и Бред Пит потрошиле 5 милиони
долари ...


повеќе...
Домовите на славните
Преуредување на ентериери
За секој простор најчесто е потребен нов и оригинален пристап во преуредувањето.

Прикажаните уредувања може да ги искористите како појдовна точка за
размислување. Во галеријата се прикажани ентериерите пред и после преуредувањето.

види галерија...
Маркетинг
© 2006-2014 sezadomot.com.mk