Контакт

 

Се За Домот посебно внимание обрнува на контактот со посетителите и фирмите кои се претставени
во него. На тој начин настојуваме постојано да се подобруваме, задоволувајќи ги вашите барања и
сугестии. Затоа, слободно контактирајте нè на нашата контакт e-mail адреса:

contact@sezadomot.com.mk

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

За испраќање на е-mail пораки до нас може да ја употребите и подолу дадената форма.

Име
Ваша
e-mail адреса: *
Порака, прашање, коментар

* потребни податоци