WC шолји

Корни
бул.Борис Трајковски ул.1520 бр.8, Скопје, (02)2785050
(види веб сајт)

Мега Куманово
Нас. Карош, Куманово, (031)445588
Јоско Илиевски 34, Куманово, (031)421555
Бул. Борис Трајковки 62, Скопје, (02)3216280
(види веб сајт)

Меркур Македонија
Александар Македонски 12, Скопје, (02)3219701
(види веб сајт)

Промис
Фјодор Достоевски 46-а, Скопје, (02)2600180
(види веб сајт)

Ројал инвест
бул. Србија 7, Скопје, (02)5116700
(види веб сајт)

Тау-Тарнес Керамика
Јадранска магистрала 84, Скопје, (02)2045819
(види веб сајт)

Фриго-шоб
Јани Лукровски 42, Скопје, (02)3174313
(види веб сајт)

Хубо Реплек Маркет
Скупи б.б., Скопје, (02)3096107

Шате
Јадранска Магистрала 129, Скопје, (02)2600437
(види веб сајт)