Гипс картон - изведба

Адинг
ул.1409 бр.11, Новоселски пат б.б, Скопје, (02)2034840
(види веб сајт)

Гипс декор
бул.3-та Македонска Бригада 33, Скопје, (02)2460247
(види веб сајт)

Гипс Имобилиа Дизајн
Џон Кенеди 9-а, Скопје , (02)2614125
(види веб сајт)

Мак бис Инженеринг
бул.Јане Сандански 7 лок.10, Скопје, (02)2458176
(види веб сајт)

Пресинг
Новачки пат б.б., Битола, (047)240163
(види веб сајт)

Гипс-арт
Жан Жорес 123, Скопје, (070)533749

Омега
Дебарца 1-б, Скопје , (075)273959

Вињета
Сава Ковачевиќ 46, Куманово, (070)258282