Дезинсекција и дератизација
Закуп на банер во оваа подкатегорија. Види повеќе ...

Закуп на лого во оваа подкатегорија. Види повеќе ...

 

Зотокс
11-ти Октомври 40, Скопје, (02)3226043
(види веб сајт)

Приматекс
бул.Александар Македонски 46-а, Скопје, (02)2401106
(види веб сајт)

Старс
Коста Кирков 20, Скопје, (02)3298588
(види веб сајт)

Чистота
Методија Шаторов Шарло 10/54, Скопје, (02)2465845

Инсектицид служба
Живко Чинго 2-а, Скопје, (077)650800

Станица за фито заштита
бул.Гоце Делчев лок.27, Прилеп, (070)222213