Уредување на детска соба:

Совети за уредување на детската соба

Осветлување на детската соба

Детската соба –
свет од бајките


Квалитетна организација на детската соба

Детска соба за брат и сестра

Значење на боите во детските соби

Совети за уредување на катче или соба за бебе

Соба за тинејџер

Плакар за деца

Детска соба за девојче

Полици за детска соба

Помеѓу креветче и кревет

Складирање на предмети во детска соба

Мултифункционалност во детската соба

Уредување на соба за прваче

Совети за уредување на дом со мали деца

Мултифункционалност во детската собаВнимателното планирање на просторот во детската соба и употребата на мултифункционален мебел ќе овозможи максимално искористување на просторот за детските активности - игра, учење, дружење итн. Многу често детските соби се со ограничен простор, а мултифункционалниот мебел има повеќекратна улога, со што се избегнува присуство на повеќе парчиња мебел и заземање на драгоцен простор.