Уредување на мали простори:

Уметнички дела во мали простори

Париски стан од 25 квадрати

Мал стан од 18 квадрати во Ротердам

Француска гарсониера од 32 квадрати

5 соби во 30 квадрати

Визуелно зголемување на висината на просторот

Полукружна маса за заштеда на простор

Галерија на мали кујни

Како малата кујна да биде поголема

Гарсониера во Букурешт

Мал стан во близина на Москва

Пруги за мали простори

Мал стан во Тајван

Мал стан во Лондон

Создадете мала трпезарија

Микро-апартман во Харков

Галерија на убави мали балкони

Уредување на мал балкон

Елегантен стан во Бразил

Гарсониера во Украина

Мал стан на Менхетен

Стан од 29 метри квадратни

Максимално искористени 8 квадрати

Мебел за мали ходници од Sudbrock

Мал стан во Киев

Трпезариска маса под шанкот

Мал стан во Чешка

Гарсониера во Белград

Мал стан од 29 квадрати

Стан во Романија

Мал стан во Бразил

Мали трпезарии

Преградување на гарсониера

Мал стан во Њујорк

Елеганција и удобност во компактен стан

Мал стан во Сао Паоло

Тренди: мебел кој штеди простор

Уредување на мала бања

Мал стан во Сиднеј

Уредување на тесни простори

Мал стан во Шведска

Мал двор, голема оаза

Минијатурни кујни

Трикови за уредување на мала бања

Максимално искористување на тесната кујна

Десет идеи за заштеда на простор

Како максимално да се искористи просторот

Мал двор, голема оазаТренди: мебел кој штеди просторКолекцијата мебел Boxetti на латвискиот дизајнер Rolands Landsbergs е со навистина необичен изглед. Тоа е иновативен систем на модули со минималистички изглед, дизајниран да се исполнат современите барања за функционалност.

Модулот Boxetti Lounge е всушност кубус од кој ако се тргнат горните парчиња се добива софа и масички. Кога не е во употреба како софа, се растегнуваат страните и се добива маса. Може да биде завршно изработена од кожа или штоф.

Boxetti Lunch е мултифункционална кујна, која ги содржи сите елементи на една современа кујна. Boxetti Thrill е модулот за забава. Има вградено телевизор од 46” и hi-fi аудио систем.

Boxetti Private е модулот на спалната соба кој освен брачен кревет има и ноќни масички и плакари. И последниот, Boxetti Practice, е всушност работна соба која содржи работна маса, фиоки и ниша во која може порелаксирано да се работи.