Уредување на бања:

Совети за уредување на бањата

Осветлување на бањата

Чување на предмети во бањата

Кадата - господарка на просторот

Трикови за уредување на мала бања

Бои во бањата

Избор на мијалник

Егзотика во вашата бањa

Совети за избор на туш-кабина

Задоволство во обична бела бања

Што да се постави во бањата: када или туш-кабина?

Бања по мерка на децата

Уредување на мала бања

Цветни мотиви во бањата

Детали во бела бања

Рустикални бањи

Бања со нов сјај

Совети за избор на плочки во бањата

Типови на туш кабини по мерка

Полици во бања

Совети за безбедна бања

Дали тапети и во бањата?

Живи бои за мала бања

Грешки при избор на плочки за бања

Големо огледало во бањата

Плочки за интригантна бања

Бања со нов сјајЗа да внесете освежување во вашата бања не е неопходно менување на плочките или санитариите. Доволно е да се внесат или променат некои детали, и таа да блесне во нов сјај.

Ново огледало, или старото огледало во нова рамка, е еден од најдобрите начини како да ја освежите вашата бања.
Нови интересни полици, покрај визуелниот ефект, ќе ви овозможат и дополнителен простор за складирање во бањата.
Мобилни столчиња кои се монтираат на кадата може да послужат и како држач за книга или чаша со пијалак.
Држачот за сапун е еден од деталите во бањата со кои на лесен начин може да внесете нов дух во бањата.