Трендови:
(написи)

Саем на керамика Cersaie 2019

Трендови на уредување од Келн 2019

Саем на мебел Келн 2019

Бојата на 2019 во ентериерот

Боја на годината за 2019

Максимализам на бои

Честерфилд софи во тренд

Сепиа ентериери во тренд

Саем на мебел Милано 2018

Високи лајсни во тренд

Трендови кај керамичките плочки во 2018

Трендови на уредување во 2018 година

Саем на мебел Келн 2018

Ultra виолетова - Pantone боја за 2018 година

Палети бои во тренд за 2018

Румено-бакарна боја

Цветни мотиви

Клупата е повторно актуелна

Модерни подни ламби

Хромотераписки туш

Трендови во уредување на спалната соба

Трендови: "vintage print"

Трендови во уредување на дневната соба

Комбинирање на клуб масиВо дневната соба клуб масата е неизоставен елемент, но не значи дека по правило таа треба да биде осамена. Доколку се искомбинира со уште една или повеќе клуб маси, може да се создаде исклучителен визуелен и функционален елемент во просторот.

Комбинирањето може да биде помеѓу две маси од ист материјал, но различна форма или пак различна големина. Исто така може да се комбинираат и маси со различни форми и материјал, со што истите ќе се надополнуваат и ќе создадат визуелен контраст.

Еве неколку примери за групирање на клуб маси: