Трендови:
(написи)

Саем на керамика Cersaie 2019

Трендови на уредување од Келн 2019

Саем на мебел Келн 2019

Бојата на 2019 во ентериерот

Боја на годината за 2019

Максимализам на бои

Честерфилд софи во тренд

Сепиа ентериери во тренд

Саем на мебел Милано 2018

Високи лајсни во тренд

Трендови кај керамичките плочки во 2018

Трендови на уредување во 2018 година

Саем на мебел Келн 2018

Ultra виолетова - Pantone боја за 2018 година

Палети бои во тренд за 2018

Румено-бакарна боја

Цветни мотиви

Клупата е повторно актуелна

Модерни подни ламби

Хромотераписки туш

Трендови во уредување на спалната соба

Трендови: "vintage print"

Трендови во уредување на дневната соба

Саем на мебел Келн 2019Уште на самиот старт од секоја година, во германскиот град Келн се одржува престижниот саем на мебел, кој е своевидна најава за трендовите кои ќе доминираат во текот на годината. Саемот се одржа во периодот од 15-20 јануари 2019 на вкупна површина од 240.000 квадратни метри. На него земаа учество 1250 изложувачи чии штандови беа посетени од преку 127.000 посетители. Еве дел од експонатите на саемот во Келн:
POLIFORM


B&B ITALIA


B&B ITALIA


ROCHE BOBOIS


BAXTER


KFF


MONTIS


ARKETIPO


POLTRONA FRAU


COR


FERM LIVING