Направи сам:

Направете сами новогодишни декорации

Трошниот мебел во тренд

Направи сам: фарба за табла на ѕид

Направи сам: плетена лежалка

Подлошки од камчиња

Велигденско јајце од коноп

Топка со снегулки

Столици од палети

Вратете го сјајот на комодата

Полици за пешкири

Вазна со канап

Ѕиден часовник од дрво

Постолје за цвеќе

Висечки полици

Kутија од магазини

Цветен лустер

Аголна масичка

Ѕиден часовник

Декорирање на саксии

Клупа

Масичка од трупец

Сопствен дизајн на ламба

Излог

Свеќници

Искористете ги старите лончињa

Eзерце во дворот

Полица со рамка

Собна фонтана

Цветна кулиса за тераса

Black&White преобразба

Абажур од коноп

Соба во соба

Аквариум

Сталажа за музички систем

Полица за компакт дисковиНаправи сам: топка со снегулкиДоколку сакате во домот да ја внесете магијата на снежната топка, со помош на една тегла, вештачки снег и неколку фигурички може тоа самите да го направите.
Поклопецот на теглата добро измијте го и обојте го, со четка или спреј, а може да се послужите и со декупаж техника. Едноставната бела боја ќе постигне добар ефект. Фигуричките добро измијте ги и откако целосно ќе се искушат, залепите ги за поглопецот.
Теглата треба да се наполни до врвот со вода, во неа ставите неколку капки или кафена лажичка глицерин, а потоа ставете го и вештачкиот снег.

Поклопецот силно стегнете го на теглата и доколку е потребно осигурајте го со силикон.