Направи сам:

Направете сами новогодишни декорации

Трошниот мебел во тренд

Направи сам: фарба за табла на ѕид

Направи сам: плетена лежалка

Подлошки од камчиња

Велигденско јајце од коноп

Топка со снегулки

Столици од палети

Вратете го сјајот на комодата

Полици за пешкири

Вазна со канап

Ѕиден часовник од дрво

Постолје за цвеќе

Висечки полици

Kутија од магазини

Цветен лустер

Аголна масичка

Ѕиден часовник

Декорирање на саксии

Клупа

Масичка од трупец

Сопствен дизајн на ламба

Излог

Свеќници

Искористете ги старите лончињa

Eзерце во дворот

Полица со рамка

Собна фонтана

Цветна кулиса за тераса

Black&White преобразба

Абажур од коноп

Соба во соба

Аквариум

Сталажа за музички систем

Полица за компакт дисковиНаправи сам: постолје за цвеќеТрупецот може да послужи како уникатно постолје кое ќе ги замени саксиите во дворот. Одберете трупец кој ви се допаѓа и направете го сами.


Постапка:

1. Исечете го трупецот на саканите димензии и облик.

2. Со дупчалка и сврдел или поголема бургија издупчете ги грубо дупките.

3. Со длето убаво обработете ги дупките и направете слив на една страна. Направете дупка на дното на саксијата кон една страна на трупецот за да може да истекува вишокот вода.


   


4. Заштитете го трупецот со водоотпорен лак.

На крај, може да го посадите цвеќето во саксиите и да се воодушевувате на неговата убавина.