Направи сам:

Направете сами новогодишни декорации

Трошниот мебел во тренд

Направи сам: фарба за табла на ѕид

Направи сам: плетена лежалка

Подлошки од камчиња

Велигденско јајце од коноп

Топка со снегулки

Столици од палети

Вратете го сјајот на комодата

Полици за пешкири

Вазна со канап

Ѕиден часовник од дрво

Постолје за цвеќе

Висечки полици

Kутија од магазини

Цветен лустер

Аголна масичка

Ѕиден часовник

Декорирање на саксии

Клупа

Масичка од трупец

Сопствен дизајн на ламба

Излог

Свеќници

Искористете ги старите лончињa

Eзерце во дворот

Полица со рамка

Собна фонтана

Цветна кулиса за тераса

Black&White преобразба

Абажур од коноп

Соба во соба

Аквариум

Сталажа за музички систем

Полица за компакт дисковиНаправи сам: подлошки од камчињаМногумина за време на летниот одмор поминат покрај море, река или езеро собираат камчиња, фасцинирани од нивната убавина, боја, форма ... Еве идеја како може да ги употребите истите за декорација. За да направите сами подлоши од нив потребно ви е платно на кое ќе ги наредите камчињата откако претходно ќе ставите на нив супер-лепак.

Можностите за играње со боите и облиците се неограничени, а како резултат може да добиете уникатни декорации - послужавници или черги за бришење.