Направи сам:

Направете сами новогодишни декорации

Трошниот мебел во тренд

Направи сам: фарба за табла на ѕид

Направи сам: плетена лежалка

Подлошки од камчиња

Велигденско јајце од коноп

Топка со снегулки

Столици од палети

Вратете го сјајот на комодата

Полици за пешкири

Вазна со канап

Ѕиден часовник од дрво

Постолје за цвеќе

Висечки полици

Kутија од магазини

Цветен лустер

Аголна масичка

Ѕиден часовник

Декорирање на саксии

Клупа

Масичка од трупец

Сопствен дизајн на ламба

Излог

Свеќници

Искористете ги старите лончињa

Eзерце во дворот

Полица со рамка

Собна фонтана

Цветна кулиса за тераса

Black&White преобразба

Абажур од коноп

Соба во соба

Аквариум

Сталажа за музички систем

Полица за компакт дисковиНаправи сам: свеќнициСо малку желба и труд, може и сами да направите свеќници, со кои ќе ги украсите вашите полици, комоди, маси или ќе ги употребите во цветен аранжман.
Обидете се да ги изработите овој свеќници во следните три чекори:
1. Парче дрво со ширина од околу 10x10 cm исечете го на различни должини.

2. Наредете ги дрвените свеќници на подлога, но не од најнискиот кон највисокиот, туку “расфрлете ги”.

3. Заковајте клинче на врвот на секое парче дрво, отсечете му ја главата и прицврстете свеќа на вашите свеќници.